Koillis-Suomen Aikuiskoulutus

KSAK Oy / Koillis-Suomen Aikuiskoulutus on toiminut jo vuodesta 1974 Kuusamossa ja Koillismaalla. Tuotamme koulutus-, oppisopimus- sekä valmennus- ja kuntoutuspalveluita niin Pohjois-Pohjanmaan kuin koko Lapin alueelle.

Tule oppimaan uutta tai päivittämään jo olemassa olevaa osaamistasi!

Parhaan katselutuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään Mozilla- tai Chrome-selaimia.

Syksyn 2017 aikuiskoulutuskalenteri

Tutustu syksyn 2017 aikuiskoulutuskalenterin tarjotaan. 

Alla poimintoja alkavista tutkintoon valmistavista koulutuksistamme. Muutamien koulutusten kohdalla olemme jatkaneet hakuaikaa ja koulutuksen aloitus on siirtynyt. Tarkemmat tiedot löydät nettisivujemme Alkavat koulutukset -listalta.

Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto: tapahtumatuottaja

Koulutus antaa tietotaidot ohjelmapalvelujen ja yleisötapahtumien suunnitteluun, talouden hallintaan sekä luonnon hyödyntämiseen palvelutuottamisessa. Opit myös hyödyntämään tapahtumien matkailullisen ja kulttuurisen merkityksen. Koulutuksen tavoitteena on valmistaa luontohyvinvointiin (Green Care) perehtyneitä palveluiden tuottajia.

Koulutus antaa sinulle valmiudet työskennellä ohjelmapalveluyrityksissä, eri matkailu- ja virkistyspalveluja tarjoavissa yrityksissä ja organisaatiossa, matkailukeskuksissa, yhdistystoiminnassa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Tehokas sihteeri

Sihteerin ja assistentin työ vaatii tänä päivänä monenlaista osaamista: hyvä sihteeri on esimiehen pelastus. Työpäivä voi olla täynnä erilaisia haasteita ja ajan-hermolla on pysyttävä. Lähde mukaan koulutukseen ja kehitä ammattitaitoasi!

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, johon kuuluu 10 lähikoulutuspäivää, etäopiskelua verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen sekä työssäoppimista. Koulutus kestää noin 10 kuukautta, lopullinen kesto määräytyy opiskelijan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Lähi- ja  villiruoan valmistuksen ammattilaiseksi (ravintolakokin tai suurtalouskokin ammattitutkinnot)

Sienet, yrtit, marjat, riista, kala - opi valmistamaan ruokaelämyksiä käyttäen hyödyksi paikallisia luonnon antimia. Koulutuksen aikana kertaat ruoanvalmistuksen perusteet ja syvennyt myös pitopalvelu- sekä cateringannosten valmistukseen.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä ja syventää ammattiosaamista alalla. Lähi- ja villiruoka ovat ruoanvalmistuksen monipuolisten tekniikoiden lisäksi koulutuksen painopisteenä. Koulutuksessa opitaan tuotteistamaan ja yhdistelemään erilaisia raaka-aineita houkutteleviksi ja maistuviksi kokonaisuuksiksi. Alan ammattilaisena omaksut erilaisin liikeideoin toimivien yritysten toimintakulttuurit ja asiakaskuntien tarpeet ja osaat toimia niiden mukaisesti osana palveluntuottajatiimiä.

yrittäjävalmennus (yrittäjän ammattitutkinto)

Koulutus soveltuu yrittäjyydestä kiinnostuneille, yritystoiminnan aloittamista suunnitteleville henkilöille ja sukupolven- tai omistajanvaihdosta suunnitteleville tuleville yrittäjille. Koulutuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työvälineitä yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille. Lisäksi tavoitteena on suorittaa yrittäjän ammattitutkinto tai osia siitä.

Lisätiedot

Tutustu Alkavat koulutukset -osion kautta tarkempiin koulutusesittelyihin.

Toimisto, 040 860 8949, info(at)ksak.fi

KSAK Oy

Koillis-Suomen Aikuiskoulutus
Y-tunnus: 0832600-5

Postiosoite

PL 13
93601 KUUSAMO

Käyntiosoite

Airotie 2b
93600 KUUSAMO

Info

Puh. 040 860 8949
ma–pe klo 8.00–15.00